item3
item3 my great site item3
item3
item3

Korte inhoud :

Niettegenstaande de  meestal wit geschilderde muren in een ziekenhuis , is het voor de patiŽnten  meestal een groot zwart gat. Enige binding met de buitenwereld zijn de bezoekers en het raam. Wij maken het wel en wee mee van drie patiŽnten, hun angst, opstandigheid, berusting.........Mie, een doodgewone volksvrouw beseft pas na een tijd dat zij aan een ernstige zoekte lijdt. Nicole, onderwijzeres, heeft naast haar gezondheidsproblemen ook nog moeilijkheden binnen haar huwelijk. En dan is er nog Pauliente.....    Het is een stuk met herkenbare levensechte personages, soms verrassend, soms geestig, dan weer ontroerend en aangrijpend.....een lach en een traan.

Productieteam :

Speelden mee :
Maggi Vanderhoeven, Josťe Laevers, Isabelle Gysemans, Mady Vuchelen, Mark Buys, Suzy Geysemans, Karla Hoydonckx, Geert Stabel, Paula Lemmens, Henri Van Horebeek, Katia De Prins, Jacqueline Lontie, Marcel Everaerts, DaniŽlle Vandebergh, Isabelle Bernard, IrŤne Liebens

Werkten mee : 
Gaston Celis, Paul Noppen,  Bart Van Horebeek, Luc Celis, Rommeke Van Roelen, Paula Lemmens, Veerle Van Horebeek, Karla Hoydonckx, Suzy Geysemans.

Regie :
Jef Rasschaert

Auteur :

RENE VERHEEZEN

item6
item5

De CaraÔbische Zee

MadewithFreeway1a1a1a1a1a1a1a1
Home1a
Home1a1
Home1a1a
Home1a1a1
Home1a3
Home1a3a