item3
item3 my great site item3
item3
item3

Korte inhoud :

Parijs, een bruisende stad, vol leven..... In één van de vele straatjes in de omgeving van de hallen, baat Antoinette Mercier haar restaurant “Le Couchon Couchant” uit. Verloofd met Jef, een kelner, besluit ze te trouwen. Op het stadhuis blijkt echter dat zij reeds gehuwd is met een zekere Hubert de Mont-Vermeil. Tien jaar geleden verloor zij haar identitieitspapieren???????? Hubert is tien jaar geleden gehuwd met een bedriegster. Om het familieblazoen niet te schaden vertelt de gravin echter dat de barones om gezondheidsreden in Zwitersland is. Hubert heeft echter stiekem een verhouding.......Als nu nog de kardinaal op bezoek komt om een regeling te treffen in verband met de benoeming van Huberts broer tot kardinaal komt toch toevallig  de bewuste Nenette op bezoek.....Voldoende gegevens voor een pachtig toneelwerk vol ingewikkelde misverstanden.

Productieteam :

Speelden mee :
Katia De Prins, Marcel Everaerts, Isabelle Gysemans, Irène Liebens, Jan Nouwkens, Carl Reynders, Henri Van Horebeek, Kristien Van Horebeek

Werkten mee : 
Paul Noppen, Henri Van Horebeek, Victor Vanhove, Gaston Celis, Paul Celis,  Bart Van Horebeek, Veerle Van Horebeek, Paula Lemmens, Luc Celis, Michella Peters, Rommeke Van Roelen.

Regie :
Jef Rasschaert

Auteur :

R.VINCY en J. VALMY

item6
item5

Ik ben er en ik blijf er

MadewithFreeway1a1a1a1a1a1a
Home1a
Home1a1
Home1a1a
Home1a1a1
Home1a3
Home1a3a