item3
item3 my great site item3
item3
item3

Korte inhoud :

Rampzalige economische toestand in 1887. De Van Paemels boeren steeds verder achteruit. Oerconservatief als hij is, duldt Van Paemel van niemand protest. 30 Jaar werken en wroeten heeft hem geen cent opgebracht. De ene zoon wordt opgeroepen in het leger, de andere geraakt als stakingsleider in de gevangenis. De baron, eigenaar van de hoeve, eist de dochter op, verhoogt de huur.............het gezin geraakt steeds dieper in de afgrond. De pastoor heeft ook geen oplossing. Voor de kinderen komt er een uitweg maar niet voor de boer en de boerin.

Productieteam :

Speelden mee : 
Katrijn Buedts, Therry De Backer, George De Meyer, Hanne De Meyer, Elke De Prins, Katia De Prins, Macel Everaerts, Isabelle Gysemans, Josée Laevers, Irène Liebens, Peter Loddewijckx,  Jan Nouwkens, Bart Rasschaert, Jef Rasschaert, Raf Stabel, Emile Van de Gaer, Henri Van Horebeek en Sven Vanluyten. 

Werkten mee :
Gaston Celis, Paul Noppen, Victor Vanhove, Carl Reynders, Bart Van Horebeek, Freddy Wuestenbergs, Paula Lemmens, Veerle Van Horebeek, Karla Hoydonckx,  Marianne Coekaerts en Rommeke Vanroelen.

Regie :
Jacqueline Gybels

Auteur :

CYRIEL BUYSSE

item6
item5

Het gezin van Paemel

MadewithFreeway1a1a1a1a
Home1a
Home1a1
Home1a1a
Home1a1a1
Home1a3
Home1a3a