item3
item3 my great site item3
item3
item3

Dit stuk werd op 10 november 2001 gecreëerd door “De Zonnebloem” Lubbeek

Korte inhoud :

Melvin Selis, auteur van liefdesromans, woont alleen in een flat. Hij is rijk en geniet van het leven. Op een dag slentert hij door de wijk Elzen. In de ogen van de anderen, “de goei burgers”, zijn de Elzenaars maar uitschot. Plots wordt door het venster van zo’n krotwoning een zetel naar buiten gekeild. Een meisje is razend. Dit is het begin van een verhaal, gebaseerd op waar gebeurde feiten.
Dit stuk is een aanklacht tegen de ongelijkheid. Het is een volksstuk, over hedendaagse problematiek, met een lach en een traan. Het toont aan dat sommigen de speelbal kunnen worden van de technische vooruitgang van de vernieuwing.

Productieteam :

Speelden mee :
Dirk Magdelijns, Josée Laevers, Marianne Coekaerts, Fred Van Put, Els Ruyters, Bart Rasschaert, Jan Nouwkens, Irène Liebens.

Figuranten :
Maggi Vanderhoeven, Willy Pierson, Giovanni Smets, Rommeke Vanroelen, Marleen Noppen, Gaston Celis, Paul Heysters, Kevin Delattin, Dorina Delattin, Ellen Everaerts, Emile Van de Gaer en Kim Govaerts.

Werkten mee : 
Gaston Celis, Victor Vanhove, Jef Ryckeboer, Raymond Vanderhoeven, Freddy Wuestenbergs, Stijn Rowie, Bart Van Horebeek, Elke De Prins, Paula Lemmens, Jo Mertens, Marleen Noppen.

Regie :
Raf Stabel

Auteur :

PAUL COPPENS

item5
item7

De zetel

MadewithFreeway1a1a1a1a1a1a
Home1a
Home1a1
Home1a1a
Home1a1a1
Home1a3
Home1a3a