item3
item3 my great site item3
item3
item3

Korte inhoud :

Het publiek zit samen aan de koffietafel van nonkel Gaston Vandezande. Dit samen met   zijn weduwe, die in haar eigen leefwereldje vertoeft, tot........Daarnaast hebben wij de onder de sloef liggende zoon, de schijnbaar brave dochter en haar rebellerende zus. Een gefrustreerde tante en schoonbroer Charel, die destijds met nonkel Gaston regelmatig de bloemetjes heeft buitengezet, maken de familie kompleet. Ook een kunstenaar van het 17° knoopsgat die gebruik maakte van de garage van nonkel Gaston als atelier en zijn model Anette zijn aanwezig,
Ceremoniemeester Vandevelde, diie met een drankprobleem zit, probeert alls in goede banen te leiden. Iedereen krijgt het echter met iedereen aan de stok. En zoals zo vaak gezegd : “Er wordt gehuild op een trouwfeest en gelachen op een begrafenis”

Productieteam :

Speelden mee :
Josée Laevers, Marianne Coeckaerts, Paul Heijsters, Els Ruyters, Henri Van Horebeek, Karla Hoydonckx, Emile Van de Gaer, Ellen Everaerts en André Van Langenhoven.

Figureerden :
Jef Rasschaert, Els Deroost, Marleen Noppen, Evelien Van Aerschot, Patricia Duchateau, Kelly Pittevils, Maggi Vanderhoeven, Kevin en Dorina Delattine, Dirk Magdelijns, Mon Ruyters, Gaston Celis, Steven Thomas, Elke De Prins, Jan Nouwkens, Maddy Vuchelen en Rommeke Vanroelen.

Werkten mee :
Gaston Celis, Steven Thomas, Theofiel Duerinckx, Bart Van Horebeek, Irène Liebens, Rommeke Vanroelen, Paula Lemmens, Elke De Prins en Jo Mertens.

Regie :
Mieke Peys

Auteur :

LIUK GIJSBRECHTS

item5
item6

Nonkel Gaston is dood...

MadewithFreeway1a1a1a1a
Home1a
Home1a1
Home1a1a
Home1a1a1
Home1a3
Home1a3a