item3
item3 my great site item3
item3
item3

Korte Inhoud :

Soms is de wereld zo wijd, dat je nauwelijks je armen durft strekken. Soms weegt de wereld als een lijkkleed op je lichaam. Soms kom je op een punt in je leven dat je aan de noodrem trekt en denkt.

Pins Leonce moet trouwen. Dat zou op zich een vrolijke zaak zijn, ware het niet dat Leonce niet wil trouwen. Hij zit verveeld met zichzelf, met zijn leven, zelfs met Rosetta, zijn liefde. Wanneer hij bovendien verneemt dat hij ook een stuk van de voor hem nutteloze wereld moet gaan besturen, besluit hij, samen met de landloper en deserteur Valerio, te vluchten.

Maar ook zijn aanstaande bruid Lena is gekant tegen een gedwongen huwelijk. Trouwen met een man ? Niet dé man ? Op aanraden van haar huislerares besluit ook zij te vluchten.

Intussen staat het koninkrijk Popo op stelten. De organisatie van het huwelijk loopt i het honderd. Bediendes, de staatsraad, de ceremoniemeester en koning Peter zitten met hun handen in het haar. Niet alleen de prins, maar ook de prinses is verdwenen!

Productieteam :

Speelden mee : Benard De Ruyver, Lieze Everaerts, Muriel Oversteyns, Carmen Verstreken, Carl Reynders, Evelien Van Aerschot, Tessa Verstreken, Elen Robberechts.

Werkten mee : Gaston Celis, Steven Thomas, Dirk Magdelijns, Jos Berghen, Nico Vandenbergh, Rommeke vanroelen, Marianne Coekaerts, Paula Lemmens, Bart Rasschaert, Jo Mertens, Karla Hoydonckx, Margriet Celis, Irčne Liebens

Regie : Bart Rasschaert

Auteur

Georg Buchner

item5
item1

Leonce en Lena

MadewithFreeway1a1a1a1a1
Home1a
Home1a1
Home1a1a
Home1a1a1
Home1a3
Home1a3a