item3
item3 my great site item3
item3
item3

Korte Inhoud :

Kent ge dat gevoel, in groep leven, ieder heeft zijn taak, we kunnen altijd terugvallen op de anderen, alles loopt gesmeerd, we voelen ons veilig en geborgen? Wel, zo gaat het ook in het Josdom . Het is een machine, goed geolied. Maar wat als er een kink komt in de kabel, wat als de machine sputtert, wat als de email begint te craqueleren? Wat gebeurt er dan met de groep? Met het individu?

Een lach is nooit ver weg, maar ook jaloezie, boosheid, gelatenheid, euforie, gefoefel en andere emoties en gedoe komen op u af. Zet u schrap, want het Josdom davert op zijn grondvesten! Zal het groepsgevoel zegevieren? Is de ketting sterk genoeg?

Productieteam :

Speelden mee : Tessa Verstreken, Marieke Greveraers, Fred Van Put, Jef Byl, Lieze Everaerts, André Van Langenhoven, Muriel Oversteyns en Bart Rasschaert.

Werkten mee : Luc Mafrans, Irene Liebens, Fred Van Put, Luc De Rick, Lieze Everaerts, Marleen Noppen, Tessa Verstreken, Luce Van Der Wilt, Anne Vanderveren, Bart Van Horebeek, Margriet Celis, Paula Lemmens, Elke De Prins, Andy De Deckker, Gaston Celis.

Regie : Luc De Rick

Auteur :

Tom Lanoye

item5

De Jossen

MadewithFreeway1a1a1a1a1
Home1a
Home1a1
Home1a1a
Home1a1a1
Home1a3
Home1a3a
item6